• Unggul 100% PP Bahan Baku sareng héjo, garansi 1 taun, sareng umur jasa pangpanjangna tiasa ngahontal 10 taun.Unggul 100% PP Bahan Baku sareng héjo, garansi 1 taun, sareng umur jasa pangpanjangna tiasa ngahontal 10 taun.

    Kualitas luhur

    Unggul 100% PP Bahan Baku sareng héjo, garansi 1 taun, sareng umur jasa pangpanjangna tiasa ngahontal 10 taun.
  • Boga 4 pabrik, 24 garis produksi lengkep jeung 78 pagawe produksi profésional, kaluaran poean rata sealing strips ngahontal 500.000 méter.Boga 4 pabrik, 24 garis produksi lengkep jeung 78 pagawe produksi profésional, kaluaran poean rata sealing strips ngahontal 500.000 méter.

    Produksi luhur

    Boga 4 pabrik, 24 garis produksi lengkep jeung 78 pagawe produksi profésional, kaluaran poean rata sealing strips ngahontal 500.000 méter.
  • Opat pabrik, preferentially milih pabrik jeung pesenan pangsaeutikna.Hiji pabrik teu cukup?Tilu pabrik séjén sadayana gawé bareng produksi.Opat pabrik, preferentially milih pabrik jeung pesenan pangsaeutikna.Hiji pabrik teu cukup?Tilu pabrik séjén sadayana gawé bareng produksi.

    waktos pangiriman stabil

    Opat pabrik, preferentially milih pabrik jeung pesenan pangsaeutikna.Hiji pabrik teu cukup?Tilu pabrik séjén sadayana gawé bareng produksi.
  • Simkuring boga pisan dipercaya jeung pamahaman produk jeung tim positioning pasar, nu bisa nyadiakeun konsumén jeung solusi pikeun gancang nempatan pasar.Simkuring boga pisan dipercaya jeung pamahaman produk jeung tim positioning pasar, nu bisa nyadiakeun konsumén jeung solusi pikeun gancang nempatan pasar.

    Tim profésional

    Simkuring boga pisan dipercaya jeung pamahaman produk jeung tim positioning pasar, nu bisa nyadiakeun konsumén jeung solusi pikeun gancang nempatan pasar.

Tentang Kami

Pausahaan ayeuna geus dimekarkeun jadi perusahaan manufaktur ngahijikeun weatherstrips tinggi, tengah jeung low kana industri jeung dagang.

JYD bahan wangunan Ltd diadegkeun dina 2001 salaku perusahaan skala badag specializing dina R&D jeung produksi panto jeung jandela weatherstrips.Ngaliwatan dua dekade kaliwat, urang geus terus innovate sarta ngenalkeun parabot produksi canggih.Ngaliwatan usaha unremitting jeung rojongan kuat sarta negeskeun ti konsumén urang, parusahaan ayeuna geus dimekarkeun jadi perusahaan manufaktur integral tina weatherstrips tinggi, tengah jeung low kana industri jeung dagang.

Produk Diulas

JYD bahan wangunan Ltd diadegkeun dina 2001 salaku perusahaan skala badag specializing dina R&D jeung produksi panto jeung jandela weatherstrips.

Aplikasi

Kualitas mangrupikeun kahirupan, waktos mangrupikeun reputasi, sareng harga mangrupikeun daya saing