JYD Siliconized Cuaca Strips Waterproof Jeung Dustproof Upvc Asesoris

  • RUMAH
  • PRODUK
  • JYD Siliconized Cuaca Strips Waterproof Jeung Dustproof Upvc Asesoris

JYD Siliconized Cuaca Strips Waterproof Jeung Dustproof Upvc Asesoris

Katerangan pondok:

JYD geus husus dina manufaktur tihang cuaca strips pikeun 20 taun.Rupa-rupa spésifikasi produk, ngarojong kustomisasi


Rincian produk

Émbaran parusahaan

Naha milih kami

jasa kami

Bungkusan & Pangiriman

RFQ

Tag produk

Katerangan produksi

JYD mangrupakeun merek utama dina industri wol luhur, kalawan kualitas dijamin. Éta hadé tur leuwih éféktif pikeun ngurangan gesekan jeung manjangkeun umur jasa.Ngagunakeun kualitas luhur ramah lingkungan PP polipropilén jeung polipropilén-kakuatan tinggi yarns, ngagunakeun kualitas luhur wol plush lemes, moal aya goresan dina kontak jeung beungeut cai, sarta kinerja sealing nyaeta 5 kali leuwih luhur ti éta produk biasa.Rupa-rupa spésifikasi sareng warna pikeun dipilih

Fitur

1.Weather stripping pikeun aluminium / Jandéla kai jeung panto

2.Be dijieun kalawan anyaman benang polipropilén

3.Various ukuran, jangkung, Nyieun lega tur thicknesses sadia

4. Debu-bukti, serangga-bukti, sora-bukti, anti angin, anti hujan

5. Mibanda kinerja segel alus

Spésifikasi

Ngaran strip cuaca
Ukuran lebar dasar: 4mm, jangkungna: 6mm (kaasup jangkungna dasar), ngaropéa
Bahan 100% PP benang
Warna Bodas, Gray, Hideung, Coklat, jsb, ngaropéa
Fungsi anti debu, anti serangga, cai-bukti, noise tahan, angin-bukti
Aplikasi jandela jeung panto aluminium, jandela jeung panto baja palastik, panto kaca jeung jandela
MOQ 5000 méter
Sampel aya(klik kuring pikeun meunangkeun sampel)

Gambar

de5te (69)
de5te (70)
de5te (71)

Aplikasi

Ieu utamana dipaké pikeun panto baja palastik jeung jandéla, panto alloy aluminium sarta jandéla, panto kai jeung jandéla jeung panto dekoratif arsitéktur séjén sarta jandéla.

de5te (72)
de5te (73)

konsumén koperasi

de5te (7)
de5te (83)
de5te (86)
de5te (85)

FAQ

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 15-20 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?éta gratis atanapi tambahan?

A: Sumuhun, éta gratis.

Q: Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas?

A: Tim ngalaman insinyur sarta kadali kualitas ketat.Lamun papanggih jeung masalah kualitas

kami janji bakal ngaganti barang atawa balik dana Anjeun.Produk disatujuan ku SGS, ISO9001.

Q: Kuring teu manggihan Abdi hoyong, anjeun tiasa OEM ka abdi?Kumaha upami kuantitas pesenan minimum?

A: Sumuhun, kami produsén OEM profésional leuwih ti 20 taun pangalaman, urang boga pangabisa dahar peuting badag, tapi urang pernah nolak pesenan leutik, MOQ tiasa 5000 méter.

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: packing ku karton kertas, roller packing ku kantong plastik, teras nempatkeun dina karton
4 gulungan / karton, 250 meter / gilinding
Palabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

Ukuran pakét tunggal: 54 * 28 * 42 cm

Beurat kotor tunggal: 5-8kg
 bank poto (9)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • bank poto (3) bank poto (4)

    bank poto (2)

    Kami produsén proffecinal tina panto jeung jandela cuaca strip, urang bisa nyadiakeun harga pangalusna sarta kualitas alus, urang boga opat pabrik bisa pangiriman dina waktu

    bank poto (1)bank poto (32)

    jasa kami

    1.Sampel gratis.

    2. Konsultasi online.

    Saatos-penjualan:

    1. parentah instalasi.

    2.The hirup rak tina strip cuaca non silicified nyaeta 1-3 taun tanpa unpacking na 1 taun sanggeus unpacking;

    Kahirupan rak tina strip cuaca silicified nyaéta 3-5 taun tanpa ngabongkar sareng 2 taun saatos ngabongkar.

    3.Patarosan anjeun bakal diwaler dina 2 jam.

    Rincian bungkusan: packing ku karton kertas, roller packing ku kantong plastik, teras nempatkeun dina karton
    4 gulungan / karton, 250 meter / gilinding
    Palabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

    Ukuran pakét tunggal: 54 * 28 * 42 cm

    Beurat kotor tunggal: 5-8kg
     bank poto (9)

    Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?
    A: Kami pabrik.
    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
    A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 15-20 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.

    Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?éta gratis atanapi tambahan?
    A: Sumuhun, éta gratis.

    Q: Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas?

    A: Tim ngalaman insinyur sarta kadali kualitas ketat.Lamun papanggih jeung masalah kualitas,

    kami janji bakal ngaganti barang atawa balik dana Anjeun.Produk disatujuan ku SGS, ISO9001.

    Q: Kuring teu manggihan Abdi hoyong, anjeun tiasa OEM ka abdi?Kumaha upami kuantitas pesenan minimum?

    A: Sumuhun, kami produsén OEM profésional leuwih ti 20 taun pangalaman, urang boga pangabisa dahar peuting badag, tapi urang pernah nolak pesenan leutik, MOQ tiasa 5000 méter.